Køreplan og tjekliste for standerstrygning

Når sæsonen er vel overstået lukkes flyvepladsen ned for vinteren.

Det markeres ved at klubbens vindpose tages ned fra sin mast.

 

Køreplanen har følgende punkter:

 

  1. Plæneklipper og buskrydder rengøres og smøres ind i beskyttende olie
  2. Affaldspande tømmes
  3. Toilettet tømmes
  4. Grillene, bortset fra én, renses grundigt og smøres med olie
  5. Medlemmer, som har ydet en indsats i pladslukningen tilbydes pølser og brød samt øl eller vand på klubbens regning.
  6. Kl. 13.00 kalder formanden til samling blandt de fremmødte.
  7. Formanden holder en kort tale, hvor han takker af for sæsonen og knytter nogle bemærkninger til sæsonens begivenheder efter eget valg.
  8. Formanden beder en ’frivillig’ om at hente vindposen ned.
  9. De tilstedeværende tilbydes en øl eller vand på klubbens regning.
  10. De tilstedeværende kan nu købe pølser og brød.
  11. Den sidste grill slukkes og rengøres inden pladsen forlades

 

Det påhviler formanden at planlægge standerstrygningen og uddelegere praktiske opgaver.

 

Følgende skal gøres under planlægningen:

  1. Der skal indkøbes følgende mad og drikke :
  2. Øl og vand
  3. Pølser & brød (gerne fra Metro. hvis nogen har kort)
  4. Sennep & ketchup, evt. ristede løg
  5. Pølsebakker, små glas, store glas, servietter
  6. Der skal købes grillkul og tændblokke. Der skal være noget at tænde med.
  7. Nogen skal påtage sig at riste pølser samt at stå for kiosken.
  8. Der skal på forhånd findes en ’frivillig’ til at tage vindposen ned

 

Formanden skal ikke selv medbringe eller fremskaffe alt dette, men skal i god tid lave aftaler med medlemmer eller andre, så tingene er klar til standerhejsningen.