Wasserkuppe er et højt rundt bjerg i nærheden af Fulda i Tyskland. Bjerget har været kendt som et af de foretrukne svæveflyve områder i Tyskland igennem 100år! Selve Wasserkuppe som er et bjerg 950 meter over havets overflade byder på skrænt og termikflyvning fra praktisk talt alle retninger. Foruden fremragende forhold for modelflyvere er der på bjerget en lufthavn hvor full size svævefly trækkes op i en lind strøm. Der findes sågar et fly museum på bjerget også! Området er meget nemt at flyve I, da det har karakter af en kæmpe blød bakke. Alle typer svævefly og el-svævefly kan således flyves på Wasserkuppe!

 

Jeg forestiller mig, at turen foregår ved samkørsel i private biler (køretid ca.8 timer fra Århus) samt, at vi booker det antal pladser vi får brug for på et nærliggende Gasthaus eller lignende.

Hvis du har interesse i at deltage i turen skal du sende din ikke bindende tilkendegivelse til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inden den 1.marts 2013. Ligeledes bedes du oplyse om du kan køre selv – og i givet fald hvor mange du kan have med i bilen (husk der skal være plads til fly også!).

På basis at antallet af tilkendegivelser vil jeg se hvilke muligheder der er for indkvartering og samkørsel, hvorefter den endelige tur annonceres og bindende tilmelding vil finde sted.
                                                                                                                                     Med Venlig Hilsen
Relevante links:                                                                                                                Thomas Rune
http://www.youtube.com/watch?v=NBtrj_wjVjg
http://www.youtube.com/watch?v=TNJIG4Sd1bk
http://en.wikipedia.org/wiki/Wasserkuppe