Køreplan og tjekliste for standerstrygning
Når sæsonen er vel overstået lukkes flyvepladsen ned for vinteren.
Det markeres ved at klubbens vindpose tages ned fra sin mast.
Køreplanen har følgende punkter:
- Plæneklipper og buskrydder rengøres og smøres ind i beskyttende olie
- Affaldspande tømmes
- Toilettet tømmes
- Grillene, bortset fra én, renses grundigt og smøres med olie
- Medlemmer, som har ydet en indsats i pladslukningen tilbydes pølser og brød samt øl eller vand på klubbens regning.
- Kl. 13.00 kalder formanden til samling blandt de fremmødte.
- Formanden holder en kort tale, hvor han takker af for sæsonen og knytter nogle bemærkninger til sæsonens begivenheder efter eget valg.
- Formanden beder en ’frivillig’ om at hente vindposen ned.
- De tilstedeværende tilbydes en øl eller vand på klubbens regning.
- De tilstedeværende kan nu købe pølser og brød.
- Den sidste grill slukkes og rengøres inden pladsen forlades
Det påhviler formanden at planlægge standerstrygningen og uddelegere praktiske opgaver.
Følgende skal gøres under planlægningen:
- Der skal indkøbes følgende mad og drikke :
- Øl og vand
- Pølser & brød (gerne fra Metro. hvis nogen har kort)
- Sennep & ketchup, evt. ristede løg
- Pølsebakker, små glas, store glas, servietter
- Der skal købes grillkul og tændblokke. Der skal være noget at tænde med.
- Nogen skal påtage sig at riste pølser samt at stå for kiosken.
- Der skal på forhånd findes en ’frivillig’ til at tage vindposen ned
Formanden skal ikke selv medbringe eller fremskaffe alt dette, men skal i god tid lave aftaler med medlemmer eller andre, så tingene er klar til standerhejsningen.